Εξαρτήματα και εργαλεία κήπου για κάθε ερασιτέχνη και επαγγελματία κηπουρό. Εδώ περιλαμβάνονται ταχυσύνδετα εξαρτήματα πλεχτών σωλήνων -λάστιχα κήπου-, πιστολάκια εκτοξευτήρες χειρός, βεντάλιες ποτίσματος ,έξυπνα κολεκτέρ, βανάκια και πολλά αλλά εξαρτήματα ευκολίας για ένα κηπο μικρό η μεγάλο. Με τα ταχυσύνδετα εξαρτήματα κάνουμε γρήγορες συνδέσεις στους πλεχτούς σωλήνες. Τα λάστιχα κήπου ή αλλιώς λάστιχα βρύσης είναι οι γνωστοί πλεχτοί σωλήνες σε διάφορες διατομές, ποιότητες, αντοχές και χρωματισμούς.

 

Επίσης θα βρείτε προγραμματιστές άρδευσης μπαταρίας - βρύσης, λάστιχα κήπου, σακούλες κήπου, μπαταρίες όλων των ειδών καθώς και ηλεκτρικά αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται στην άρδευση. Ακόμη διάφορα εργαλεία και μικροεργαλεία χειρός, παντός είδους βοηθήματα.

 

Προγραμματιστές μπαταρίας

Οι προγραμματιστές μπαταρίας είναι απλοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές που λειτουργούν με μπαταριές και ανοιγοκλείνουν βάνες (βρύσες). Τα εργαλεία και μικροεργαλεία κήπου είναι συνήθως μεταλλικά, ξύλινα, από σκληρό πλαστικό, η συνδυασμό αυτών, τα οποία απλοποιούν, συντομεύουν και διευκολύνουν τις εργασίες στον κήπο και τη βεράντα.

 

Τα ταχυσύνδετα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται για να συνδέσουμε εύκολα και γρήγορα τους πλεκτούς σωλήνες, ώστε να στήσουμε καλύτερα το ερασιτεχνικό πότισμα της βεράντας ή του κήπου. Οι προγραμματιστές μπαταρίας άρδευσης αυτοματοποιούν και οργανώνουν το πότισμα σε ζώνες (στάσεις), σε μπαλκόνια, βεράντες, κήπους αλλά και σε περιοχές οπού δεν υπάρχει ηλεκτρικό δίκτυο. Με τους πλεκτούς σωλήνες δημιουργούμε πολύ γρήγορα προσωρινά δίκτυα μεταφοράς νερού σε οποιοδήποτε σημείο του κήπου της βεράντας ή του μπαλκονιού. Για τον ίδιο λόγο χρησιμοποιούνται και σε διάφορα άλλα μέρη όπως οικοδομές, εργοτάξια, εργοστάσια, σκάφη κ.α. για διάφορες εργασίες. Τα εργαλεία και μικροεργαλεία του κήπου είναι αυτά με τα οποία κάνουμε τις περισσότερες καλλιεργητικές και κηπουρικές εργασίες σε μπαλκόνι, βεράντα, κήπο αλλά και χωράφι. Ενδεικτικά αναφέρουμε φτυάρι, τσάπα, τσουγκράνα, πριόνι, φυτευτήρι, σκαλιστήρι, κλαδευτήρι και πολλά άλλα. Πολλά από αυτά χρησιμοποιούνται και σε άλλες εργασίες εκτός των γεωργικών.

 

Τι μπορεί να σας προσφέρει η K-M irrigation;

Μια πληθώρα τέτοιων προϊόντων περιλαμβάνονται στην γκάμα προϊόντων της Κ-Μ Αρδευτικά. Τα ταχυσύνδετα εξαρτήματα είναι εισαγωγής Ταϊβάν και δοκιμασμένα στην ελληνική αγορά πάνω από δέκα χρόνια. Συνδυάζουν απόλυτα την τιμή με την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Για τους προγραμματιστές μπαταρίας η Κ-Μ Αρδευτικά συνεργάζεται με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο είδος αυτό, Hunter, Rain Bird, Irritrol και Orbit. Πολλά διαφορετικά μοντέλα δίνουν λύσεις αυτοματισμού σε μικρά και μεγάλα αρδευτικά δίκτυα. Ενώ από τα πιο γνωστά στην ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά είναι τα εργαλεία και μικροεργαλεία χειρός Bellota που βρίσκει κανείς στον κατάλογο της. Τέλος οι πλεκτοί σωλήνες κήπου προέρχονται από αξιόλογα και αξιόπιστα ελληνικά και ιταλικά εργοστάσια και προσδίδουν ευελιξία, σιγουριά και ασφάλεια στα δίκτυα νερού που χρησιμοποιούνται.

 

K-M irrigation 30 χρόνια αξιοπιστίας και λύσεων

Η Κ-Μ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού 30 χρόνων υδραυλικής και αρδευτικής τεχνογνωσίας στην Ελλάδα και της εξειδίκευσης μεγάλων εταιρειών που ηγούνται διεθνώς στην κατασκευή πρωτοποριακών προϊόντων άρδευσης. Επιπρόσθετα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για μικρής έως μεγάλης κλίμακας αρδευτικά έργα τεχνητής βροχής, μικροκαταιονισμού, στάγδην, κηποτεχνίας σε όλη την ελληνική επικράτεια και σε χώρες των Βαλκανίων. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση των προϊόντων και των αρδευτικών συστημάτων που σχεδιάζονται από εμάς. Αποστολή μας είναι να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας την ασφάλεια της μέγιστης παροχής στην πιο συμφέρουσα τιμή.